Diensten
Rond het inrichten, op maat maken en uitvoeren van onderwijs op basis van de LearningBOX leveren wij:
Consultancy
Conversie
Training
Vraag
vrijblijvend
meer
informatie
aan
1

Consultancy

Wij adviseren onderwijsinstellingen bij de implementatie van de LearningBOX in het onderwijsproces. Iedere onderwijsinstelling kan een opleiding naar eigen wens modelleren en verrijken tot en met de koppelingen naar kwalificatiedossiers, kernkeuzeprogramma´s en andere eindtermen.

Partners zoals uitgeverijen en kenniscentra adviseren wij met betrekking tot het inrichten en aanbieden van e-learning op basis van de LearningBOX.

Bij het opzetten van her- en bijscholingstrajecten voor hun medewerkers adviseren wij bedrijven en instellingen.

Met deskundigheid op het gebied van leerprocessen en onderwijsmethodieken en door onze netwerkrelaties met uitgeverijen en auteurs bieden wij altijd adviezen en oplossingen op maat.

 

2

Conversie

Leertrajecten en opleidingen worden opgebouwd uit verschillende digitale bestanden zoals MS Word, Pdf , XML MPEG en Scorm. De bronmaterialen worden door ons gecombineerd tot een uniforme maatwerk layout die past in het door uw instelling gebruikte onderwijsconcept.

Waar nodig maken wij interactieve documenten, iDocs aan die ook weer verrijkt kunnen worden met video en animaties. De iDocs vormen complete vraag-antwoord opdrachtformulieren, toetsen en examens die ingeleverd en door docenten beoordeeld kunnen worden.

 

3

Training LearningBOX

Trainingen voor de LearningBOX zijn modulair opgezet. Afhankelijk van de gebruikersrol -schoolbeheerder, docent, leermeester, auteur, trainer- kan een combinatie van een of meer modules gevolgd worden. Wij kunnen ook trainingen op maat verzorgen.

Trainingen kunnen via het internet gegeven worden op basis van een webconference programma. Trainingen kunnen ook plaatsvinden bij ons op kantoor of op locatie.

 

Voor meer informatie over onze diensten kunt u altijd mailen
Learning Solutions bv.
De Run 1101
5503 LB Veldhoven
+31 (0)40 25 82 000
KvK 16067870
BTW NL800905295B01
 
Postbus 340
5500 AH Veldhoven
info@learning-solutions.nl
www.learning-solutions.nl
algemene voorwaarden
voorwaarden SaaS
UP